24.12.2018

 

Menu wigilijne podawane w formie degustacyjnej

Christmas Eve meal is served as the tasting menu

 

Menu

 

Łosoś w aromacie siana z koperkiem i grzanką razową

Salmon served with dill and wholemeal toast in hay aroma

*

Śledź podany z kawiorem z pstrąga z kremem z raków polskich

Herring served with trout caviar with Polish crayfish cream

*

Zupa grzybowa z łazankami

Mushroom soup with lazanki pasta

*

Rubinowy barszcz z pierożkami z grzybami i kapustą

Ruby ​​beetroot soup with mushrooms and cabbage dumplings

*

Karp panierowany z kapusta i grochem

Breaded carp served with cabbage and split peas

 

Lub | or

 

Stek z polędwicy wołowej z zapiekanym grochem w sosie śliwkowym

Sirloin beefsteak with baked split peas in prune sauce

 

*

Strudel z makiem i karmelizowanymi orzechami

Poppy seeds strudel served with caramelised  walnut

 

215PLN

za osobę | per person

Rezerwacja