24.12.2018

 

Menu wigilijne podawane w formie degustacyjnej

Christmas Eve meal is served as the tasting menu

 

Menu

 

Łosoś w aromacie siana z koperkiem i grzanką razową

Salmon served with dill and wholemeal toast in hay aroma

*

Śledź podany z kawiorem z pstrąga z kremem z raków polskich

Herring served with trout caviar with Polish crayfish cream

*

Zupa grzybowa z łazankami

Mushroom soup with lazanki pasta

*

Rubinowy barszcz z pierożkami z grzybami i kapustą

Ruby ​​beetroot soup with mushrooms and cabbage dumplings

*

Karp panierowany z kapusta i grochem

Breaded carp served with cabbage and split peas

 

Lub | or

 

Stek z polędwicy wołowej z zapiekanym grochem w sosie śliwkowym

Sirloin beefsteak with baked split peas in prune sauce

 

*

Strudel z makiem i karmelizowanymi orzechami

Poppy seeds strudel served with caramelised  walnut

 

215PLN

za osobę | per person

Rezerwacja

Use the opportunity

Get Szeroka 12 Discount Card

Send me your newsletter (you can unsubscribe at any time).

FreshMail.pl
 

Subscribe to our newsletter

Get the upadates and our loayality - special discount card!

Send me your newsletter (you can unsubscribe at any time).

FreshMail.pl